Szállítás

Szállítás

Személyesen:

Az elkészült termékeket átveheted személyesen nyitvatartási időben a vállalkozás székhelyén (1038 Bp., Ezüsthegy u. 18. hétköznap 10-19 óra), vagy előre egyeztetett helyszínen és időpontban. 

Esetenként rendezvényeken, vásárokon is megtalálható vagyok, ahol szintén lehetőségedben áll a megrendeléseidet átvenni és akár a helyszínen rendezni annak ellenértékét. Ebben az esetben azonban kizárólag készpénzes fizetés lehetősége áll rendelkezésedre. A szállítás természetesen így díjtalan.

Házhozszállítással:

Csomagküldő szervezetekkel egyenlőre nem állok szerződésben, így Budapesten belül azt az egyedi lehetőséget ajánlom, hogy személyesen viszem házhoz a megrendelésed. Biciklivel vagy tömegközlekedéssel 3 különböző zónára osztva különböző kategóriákat szabtam. 

  1. zóna: 1.500.- (III., IV., XIII., I., V., VI., VII., VIII.)
  2. zóna: 2.200.- (II., XI., XII., IX., X., XV., XVI., XIX., XX.)
  3. zóna: 2.800.- (XXI., XXII., XXIII., XVII., XVIII.)

Ebben az esetben jelenleg csak készpénzzel illetve előre utalással áll módodban fizetni.

Postán:

Országos viszonylatban és külföldi címre az egyszerű, de megbízható postai csomagküldést alkalmazom. Kisebb levél méretű megrendelés esetén ennek díja csak 600 forint, nagyobb és nehezebb küldemények szállítási költsége az adott termék függvénye, de minimum 1.200 forint.

Fontos tudomásul venned, hogy minden egyes terméket a hozzá illő módon, biztonságosan, de fenntarthatóan csomagolok. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy minden sérülékeny, törékeny terméket bubifóliában, vagy pár réteg papírban és dobozba csomagolva adok postára. Ezeket a fóliákat és papírokat azonban minden esetben újrahasznosítok, vagyis saját házhozrendeléseim alkalmával megmaradt anyagból használom. 

Továbbá itt jegyzem meg azt is, ha a fotószolgáltatásból elkészült digitális képállományt CD-n vagy Pendrive-on kérted, úgy a fent megjelölt átvételi módok bármelyikét választhatod annak átvételére.